02. juli 2022
29. juni 2022
10. april 2022
Op vrijdag 8 april vond in Panningen het Sportgala Peel en Maas plaats. Stichting BES was een van de drie genomineerde in de categorie Iedereen Kan Sporten. Uiteindelijk werd Stichting BES als winnaar van Iedereen Kan Sporten verkozen. Een hele eer op al het werk wat Stichting BES doet.
01. februari 2022
In 2020 en 2021 was Stichting BES het goede doel van het Jan Linders Fonds. Gisteren mocht Stichting BES symbolisch de cheque ontvangen ter waarde van: € 1.565,70 uit de opbrengsten die het Jan Linders Fonds heeft opgebracht. Met dank aan al diegene die ons op welke manier dan ook gesponsord hebben en met dank aan Jan Linders Tienray dat we 2 jaar lang het goede doel mochten zijn.
03. oktober 2021
Stichting BES doet mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport Het stemmen kan van 4 t/m 25 oktober! Alvast bedankt!
04. februari 2021
Stichting BES is vorig jaar uitverkozen als het goede doel voor het Jan Linders Fonds. Helaas gooide de corona maatregelen wat roet in onze plannen om zichtbaar in de Jan Linders winkel van Tienray aanwezig te zijn. Desalniettemin hebben wij het afgelopen jaar door verschillende actie € 712,- mogen ontvangen. Ook dit jaar is Stichting BES uitverkozen als het goede doel. Dus ook dit jaar zullen wij, als de maatregelen dit toelaten, aanwezig zijn bij de verschillende activiteiten die Jan...
18. december 2020
De afgelopen weken mocht Stichting BES een aantal sponsoringen ontvangen. Zo werd door Geert Valckx een cheque uitgereikt van € 500,00 aan Stichting BES en hebben we meegedaan aan het Jan Linders Fonds, de sponsoractie van de Plus supermarkt in Horst, de Rabo Clubactie en hebben we een sponsoring mogen ontvangen van de ING. Dank je wel allemaal voor deze sponsoring en hopelijk kunnen we volgend jaar weer volop gaan genieten van het sporten, bewegen en dansen.
04. oktober 2020
Jouw stem maakt anderen gelukkig. Wij, stichting BES, doen mee met de Rabo ClubSupport. BES staat voor bewegen en sport voor mensen met een beperking. Jongeren en senioren bieden wij een kans om te sporten. Als lid van de RABObank mag je tijdens de RABO CLUBSUPPORT 2020 stemmen op Stichting BES. Van 5 oktober tot 25 oktober kun je stemmen in de RABO-App of online op rabobank.nl/clubsupport. Stem op BES. Alvast onze dank.
21. augustus 2020
Zondag 23 augustus a.s. gaat de sponsoractie van de Plus Lucassen in Horst van start. Stichting BES doet ook dit jaar weer mee en vanaf 23 augustus t/m 5 december kun je in de winkel munten sparen voor jou vereniging. Help je Stichting BES mee sparen? Alvast bedankt!
13. februari 2020
Stichting BES is door het Jan Linders Fonds uitverkozen als goede doel 2020. Lekker sporten, ook als je een beperking hebt? Ja dat kan met de Stichting BES. Deze stichting ondersteunt en begeleidt mensen met een functiebeperking bij het deelnemen aan sportieve- en bewegingsactiviteiten in de regio Noord-Limburg. Onder de stichting vallen op dit moment drie groepen, namelijk: - GFiT, een jongeren groep die elke maandagavond sport in de sporthal te Meerlo, - Roll for Fun, rolstoeldansen op...

Meer weergeven