12. maart 2019
De Plus Sponsor Actie is in volle gang. Om nog meer mensen te bereiken hangt er bij de Plus in Horst een poster met daarop de activiteiten van Stichting BES. De sponsoractie loopt nog tot zaterdag 25 mei 2019!
26. februari 2019
Om de contributie zo laag mogelijk te houden mogen we dit jaar weer deelnemen aan de plus-sponsor-actie. Dus ga je boodschappen doen bij de Plus in Horst dan mag je de muntjes (die je bij je boodschappen krijgt) in de buis van Stichting Bes stoppen. Vertel het aan familie, vrienden, bekenden of ze aan Stichting Bes willen denken. Deze actie loopt van zaterdag 2 maart t/m zaterdag 25 mei 2019.
18. juni 2018
Leden van de Rabobank Horst-Venray konden in de periode van 8 mei t/m 23 mei jl. hun stem uitbrengen op zijn of haar goed doel. Ook Stichting BES deed hieraan mee en mocht een totaalbedrag van € 345,67 in ontvangst nemen. Via deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken die een stem op ons heeft uitgebracht. Dank jullie wel!
08. mei 2018
Rabobank Horst-Venray organiseert ook dit jaar weer de Clubkas Campagne en ook dit jaar doet Stichting BES weer mee. Alle leden van de Rabobank mogen stemmen. U kunt uw stem uitbrengen op de website van de Rabobank en kiezen voor Stichting BES. U stem kunt u uitbrengen in de periode van dinsdag 8 mei t/m woensdag 23 mei. Stem en steun Stichting BES! Alvast bedankt namens alle leden van Stichting BES!
28. april 2018
Op 2 juni organiseert de Burger Advies Raad een themadag: iedereen kan meedoen. Ook Stichting BES en rolstoeldansgroep Roll for Fun zullen hierbij aanwezig zijn. (Klik op de flyer voor een vergroting)
21. januari 2018
Gisteren ontving Roll for Fun, onderdeel van Stichting BES, het eindbedrag van de opbrengst van het Jan Linders Fonds. Wij bedanken hierbij Jan Linders en team Venray voor deze mogelijkheid en natuurlijk ook alle klanten die ons gesteund hebben. Het zal goed besteed gaan worden.
11. oktober 2017
Op zaterdag 16 september vond de eerste Venrayse vrijwilligersmarkt plaats. Deze vrijwilligersmarkt was een samenwerking tussen Match, Stichting Vitaal Kapitaal, Synthese en de gemeente Venray. Iedereen die vrijwilligerswerk doet en/of op zoek is naar vrijwilligerswerk, was welkom. Riet, Piet en Sabrina hebben tijdens deze vrijwilligersmarkt de stand van Stichting BES bemand en zo Stichting BES, dansgroep Horst, GFiT en Roll for Fun kunnen promoten en de bezoekers bij vragen kunnen helpen en/of...
24. september 2017
Rabobank Horst-Venray organiseert dit jaar weer de Clubkas Campagne. Stichting BES doet ook dit jaar weer mee. U kunt uw stem uitbrengen op Stichting BES in de periode van 26 september t/m 10 oktober. Stem en steun Stichting BES! Alvast bedankt!
29. juni 2017
Donderdag 29 juni stond onze dansles in het teken van het inluiden van de zomervakantie. Geen dansen, maar een gezellig samenzijn om een bijzonder seizoen af te sluiten. Rond de klok van 18:45 uur werden we in Blitterswijck verwacht voor een avond met een Italiaans tintje. Sinds kort heeft een nieuw Italiaans restaurant zijn deuren geopend in Blitterswijck en wij konden hier vanavond mooi gebruik van maken. Ondanks dat er ook friet en snacks op de menukaart stonden, werd er toch door iedereen...
13. maart 2017
Op vrijdag 10 maart jl. nam het bestuur van Stichting BES afscheid van voorzitter Jos Nauts. Via deze weg willen we Jos nogmaals bedanken voor de jarenlange inzet voor Stichting BES.

Meer weergeven