21. augustus 2020
Zondag 23 augustus a.s. gaat de sponsoractie van de Plus Lucassen in Horst van start. Stichting BES doet ook dit jaar weer mee en vanaf 23 augustus t/m 5 december kun je in de winkel munten sparen voor jou vereniging. Help je Stichting BES mee sparen? Alvast bedankt!
13. februari 2020
Stichting BES is door het Jan Linders Fonds uitverkozen als goede doel 2020. Lekker sporten, ook als je een beperking hebt? Ja dat kan met de Stichting BES. Deze stichting ondersteunt en begeleidt mensen met een functiebeperking bij het deelnemen aan sportieve- en bewegingsactiviteiten in de regio Noord-Limburg. Onder de stichting vallen op dit moment drie groepen, namelijk: - GFiT, een jongeren groep die elke maandagavond sport in de sporthal te Meerlo, - Roll for Fun, rolstoeldansen op...
08. september 2019
Er is een DVD of USB stick verkrijgbaar met daarop de hele wedstrijddag in beeld gebracht. De DVD of USB stick kan besteld worden door een mailbericht te sturen naar Els (EJFMKusters@hotmail.com) of naar Sabrina (svdbekerom@hotmail.com) met daarbij aangeven wat wenselijk is of de DVD of de USB stick en met vermelding van adres. De DVD of USB stick kost € 10,00 per stuk. De bestelling wordt verstuurd naar betaling van de € 10,00 en kan overgemaakt worden naar rekeningnummer: NL 18 RABO 0128...
14. juli 2019
Op vrijdag 28 juni jl. mocht Stichting BES een cheque ontvangen vanuit het coöperatiefonds Rabobank Horst - Venray. Het coöperatiefonds ondersteunt verenigingen en stichtingen bij het realiseren van projecten. De cheque werd door enkele leden van Stichting BES en Roll for Fun in ontvangst genomen.
24. juni 2019
Het zit erop! Showdance wedstrijd Meerlo 2019. Wij als organisatie kijken terug op een zeer geslaagde en mooie dag. Maar we kunnen het niet alleen. Daarom willen wij via deze weg iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook heeft meegeholpen om deze dag te doen slagen. De deelnemers en de instructeurs, de bezoekers, de genodigden, de sponsoren en natuurlijk de vele vrijwilligers. Zonder jullie hadden wij dit niet kunnen realiseren. Dank jullie wel allemaal en hopelijk dat we over 3 jaar in...
12. maart 2019
De Plus Sponsor Actie is in volle gang. Om nog meer mensen te bereiken hangt er bij de Plus in Horst een poster met daarop de activiteiten van Stichting BES. De sponsoractie loopt nog tot zaterdag 25 mei 2019!
26. februari 2019
Om de contributie zo laag mogelijk te houden mogen we dit jaar weer deelnemen aan de plus-sponsor-actie. Dus ga je boodschappen doen bij de Plus in Horst dan mag je de muntjes (die je bij je boodschappen krijgt) in de buis van Stichting Bes stoppen. Vertel het aan familie, vrienden, bekenden of ze aan Stichting Bes willen denken. Deze actie loopt van zaterdag 2 maart t/m zaterdag 25 mei 2019.
18. juni 2018
Leden van de Rabobank Horst-Venray konden in de periode van 8 mei t/m 23 mei jl. hun stem uitbrengen op zijn of haar goed doel. Ook Stichting BES deed hieraan mee en mocht een totaalbedrag van € 345,67 in ontvangst nemen. Via deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken die een stem op ons heeft uitgebracht. Dank jullie wel!
08. mei 2018
Rabobank Horst-Venray organiseert ook dit jaar weer de Clubkas Campagne en ook dit jaar doet Stichting BES weer mee. Alle leden van de Rabobank mogen stemmen. U kunt uw stem uitbrengen op de website van de Rabobank en kiezen voor Stichting BES. U stem kunt u uitbrengen in de periode van dinsdag 8 mei t/m woensdag 23 mei. Stem en steun Stichting BES! Alvast bedankt namens alle leden van Stichting BES!
28. april 2018
Op 2 juni organiseert de Burger Advies Raad een themadag: iedereen kan meedoen. Ook Stichting BES en rolstoeldansgroep Roll for Fun zullen hierbij aanwezig zijn. (Klik op de flyer voor een vergroting)

Meer weergeven