03. oktober 2021
Stichting BES doet mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport Het stemmen kan van 4 t/m 25 oktober! Alvast bedankt!
04. februari 2021
Stichting BES is vorig jaar uitverkozen als het goede doel voor het Jan Linders Fonds. Helaas gooide de corona maatregelen wat roet in onze plannen om zichtbaar in de Jan Linders winkel van Tienray aanwezig te zijn. Desalniettemin hebben wij het afgelopen jaar door verschillende actie € 712,- mogen ontvangen. Ook dit jaar is Stichting BES uitverkozen als het goede doel. Dus ook dit jaar zullen wij, als de maatregelen dit toelaten, aanwezig zijn bij de verschillende activiteiten die Jan...
18. december 2020
De afgelopen weken mocht Stichting BES een aantal sponsoringen ontvangen. Zo werd door Geert Valckx een cheque uitgereikt van € 500,00 aan Stichting BES en hebben we meegedaan aan het Jan Linders Fonds, de sponsoractie van de Plus supermarkt in Horst, de Rabo Clubactie en hebben we een sponsoring mogen ontvangen van de ING. Dank je wel allemaal voor deze sponsoring en hopelijk kunnen we volgend jaar weer volop gaan genieten van het sporten, bewegen en dansen.
04. oktober 2020
Jouw stem maakt anderen gelukkig. Wij, stichting BES, doen mee met de Rabo ClubSupport. BES staat voor bewegen en sport voor mensen met een beperking. Jongeren en senioren bieden wij een kans om te sporten. Als lid van de RABObank mag je tijdens de RABO CLUBSUPPORT 2020 stemmen op Stichting BES. Van 5 oktober tot 25 oktober kun je stemmen in de RABO-App of online op rabobank.nl/clubsupport. Stem op BES. Alvast onze dank.
21. augustus 2020
Zondag 23 augustus a.s. gaat de sponsoractie van de Plus Lucassen in Horst van start. Stichting BES doet ook dit jaar weer mee en vanaf 23 augustus t/m 5 december kun je in de winkel munten sparen voor jou vereniging. Help je Stichting BES mee sparen? Alvast bedankt!
13. februari 2020
Stichting BES is door het Jan Linders Fonds uitverkozen als goede doel 2020. Lekker sporten, ook als je een beperking hebt? Ja dat kan met de Stichting BES. Deze stichting ondersteunt en begeleidt mensen met een functiebeperking bij het deelnemen aan sportieve- en bewegingsactiviteiten in de regio Noord-Limburg. Onder de stichting vallen op dit moment drie groepen, namelijk: - GFiT, een jongeren groep die elke maandagavond sport in de sporthal te Meerlo, - Roll for Fun, rolstoeldansen op...
08. september 2019
Er is een DVD of USB stick verkrijgbaar met daarop de hele wedstrijddag in beeld gebracht. De DVD of USB stick kan besteld worden door een mailbericht te sturen naar Els (EJFMKusters@hotmail.com) of naar Sabrina (svdbekerom@hotmail.com) met daarbij aangeven wat wenselijk is of de DVD of de USB stick en met vermelding van adres. De DVD of USB stick kost € 10,00 per stuk. De bestelling wordt verstuurd naar betaling van de € 10,00 en kan overgemaakt worden naar rekeningnummer: NL 18 RABO 0128...
14. juli 2019
Op vrijdag 28 juni jl. mocht Stichting BES een cheque ontvangen vanuit het coöperatiefonds Rabobank Horst - Venray. Het coöperatiefonds ondersteunt verenigingen en stichtingen bij het realiseren van projecten. De cheque werd door enkele leden van Stichting BES en Roll for Fun in ontvangst genomen.
24. juni 2019
Het zit erop! Showdance wedstrijd Meerlo 2019. Wij als organisatie kijken terug op een zeer geslaagde en mooie dag. Maar we kunnen het niet alleen. Daarom willen wij via deze weg iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook heeft meegeholpen om deze dag te doen slagen. De deelnemers en de instructeurs, de bezoekers, de genodigden, de sponsoren en natuurlijk de vele vrijwilligers. Zonder jullie hadden wij dit niet kunnen realiseren. Dank jullie wel allemaal en hopelijk dat we over 3 jaar in...
12. maart 2019
De Plus Sponsor Actie is in volle gang. Om nog meer mensen te bereiken hangt er bij de Plus in Horst een poster met daarop de activiteiten van Stichting BES. De sponsoractie loopt nog tot zaterdag 25 mei 2019!

Meer weergeven