24. oktober 2022
Els is genomineerd voor de sportwaarderingsprijs 2022 van de gemeente Horst aan de Maas! Els is genomineerd vanwege haar fantastische inzet voor de rolstoeldansgroep Roll for Fun. Mede door haar inzet wordt er wekelijks met veel plezier gedanst en zijn er vele optredens/ demonstraties door deze gezellige club. De uitreiking vindt plaats op maandag 7 november 2022 in 't Gasthoes in Horst. Meer informatie is te vinden op de site: Negen Expedities | Avond van de Sport gemeente Horst aan de Maas...
12. oktober 2022
Op maandag 10 oktober 2022 werden de uitslagen bekend van de Rabo ClubSupport 2022. Stichting BES mocht een cheque ontvangen van € 116,46. Wij willen bij deze iedereen bedanken die op Stichting BES heeft gestemd.
06. oktober 2022
Op maandag 3 oktober jl. mocht stichting BES een cheque ontvangen van de Rabobank. Personeel van de Rabobank mochten verenigingen uitzoeken, die ze een financiële bijdrage wilde geven. Wij zijn zeer blij dat stichting BES een van de gelukkige mocht zijn. We zullen er een goede bestemming voor zoeken.
03. september 2022
Ook dit jaar doet Stichting BES mee met de Rabo ClubSupport. Van 5 september t/m 27 september kan iedereen die lid is van de Rabobank stemmen via de Rabo-app of online. Stem op ons! Alvast bedankt!
02. juli 2022
29. juni 2022
10. april 2022
Op vrijdag 8 april vond in Panningen het Sportgala Peel en Maas plaats. Stichting BES was een van de drie genomineerde in de categorie Iedereen Kan Sporten. Uiteindelijk werd Stichting BES als winnaar van Iedereen Kan Sporten verkozen. Een hele eer op al het werk wat Stichting BES doet.
01. februari 2022
In 2020 en 2021 was Stichting BES het goede doel van het Jan Linders Fonds. Gisteren mocht Stichting BES symbolisch de cheque ontvangen ter waarde van: € 1.565,70 uit de opbrengsten die het Jan Linders Fonds heeft opgebracht. Met dank aan al diegene die ons op welke manier dan ook gesponsord hebben en met dank aan Jan Linders Tienray dat we 2 jaar lang het goede doel mochten zijn.
03. oktober 2021
Stichting BES doet mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport Het stemmen kan van 4 t/m 25 oktober! Alvast bedankt!
04. februari 2021
Stichting BES is vorig jaar uitverkozen als het goede doel voor het Jan Linders Fonds. Helaas gooide de corona maatregelen wat roet in onze plannen om zichtbaar in de Jan Linders winkel van Tienray aanwezig te zijn. Desalniettemin hebben wij het afgelopen jaar door verschillende actie € 712,- mogen ontvangen. Ook dit jaar is Stichting BES uitverkozen als het goede doel. Dus ook dit jaar zullen wij, als de maatregelen dit toelaten, aanwezig zijn bij de verschillende activiteiten die Jan...

Meer weergeven